Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Purvciemā sieviete mēģina izdarīt pašnāvību

Viktorija Gabrjuna 28.maijs 2020, 13:11
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Trešdienas rītā glābšanas dienesta vīri kopā ar Valsts policijas pārstāvjiem veiksmīgi novērsuši pašnāvības mēģinājumu kādā daudzstāvu mājā Rīgas mikrorajonā Purvciemā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms plkst. 9.00 glābējiem ziņots par ēkas devītajā stāvā redzamu cilvēku, kurš atradās uz kāpņutelpas loga palodzes un grasījās lēkt. Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, tā bija kāda jauna sieviete.

Glābšanas operācija noritēja ātri. Policistiem izdevās pierunāt pašnāvnieci nespert liktenīgo soli, un viņa nogādātā drošībā mediķu aprūpē.

Apkārtnē dzīvojošie, kas redzēja izglābto sievieti, atpazina savu kaimiņieni, kura pagājušā gada novembrī radīja līdzīgu krīzes situāciju un toreiz savu baiso nodomu arī īstenoja. Lēciens no tās pašas ēkas piektā stāva palodzes toreiz tika iemūžināts.

“Viņa lec. Pirmo reizi viņa lēca no piektā stāva, bet veiksmīgi. Tikai kāju traumēja. Viņa faktiski ir slims cilvēks. Kaut kas ar galvu. Bērns viņai ir. Es personīgi nezinu, bet runā, ka bērnu audzina tante. Viņa pati ir no bērnunama. Glābēji iekāpa, paldies Dievam. Šoreiz viņa neizdzīvotu. Devītais stāvs - neizdzīvotu,” stāsta kāda kaimiņiene.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas