Atpakaļ uz nra.lv

Pircējs satraukts par redzēto Rīgas Centrāltirgū

Viktorija Gabrjuna 29.maijs 2020, 9:30
 
Oksana Džadana/F64
Kāds lasītājs vērsies pie portāla Tauta Runā, paužot bažas par redzēto Rīgas Centrāltirgū. Viņaprāt, stendi tirgū paliek arvien tukšāki.
"Vēlos padalīties par situāciju Rīgas Centrālajā tirgū. Stendi paliek arvien tukšāki, tirgotāju/zemnieku aizvien mazāk. Bažījos, vai pēc pandēmijas būs, kur iepirkties?" raksta lasītājs.

Lūdzot radušos situāciju komentēt Rīgas Centrāltirgus pārstāvjiem, Mārketinga un tūrisma projektu koordinatore Ilze Lapko uzsver, ka pircēja bažām nav pamata.

"Bažām nav pamata, tirgotāju skaits Rīgas Centrāltirgū nav mazinājies.Uzlabojoties laikapstākļiem, tirgotāju skaits ir pat palielinājies Atklātajā teritorijā, par ko iespējams pārliecināties apmeklējot tirgu. Protams, ievērojot visus valstī noteiktos drošības pasākumus," uzsver Lapko.

Kā vestīts, pandēmijas laikā Rīgas Centrāltirgus no plkst.11 līdz 15 bija ieviesis iepirkšanās stundas vecāka gadagājuma cilvēkiem, topošajām māmiņām un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Lai nodrošinātu apmeklētāju drošību Covid-19 izplatības laikā, tirgū pie paviljonu ieejām ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi, atklātā teritorijā un paviljonos izvietotas uzlīmes un norobežojošās līnijas, kas apmeklētājiem ļauj ievērot divu metru distanci, pie visām paviljonu ieejām un tirgošanās vietām ir izvietoti informatīvie materiāli, kā arī ir nodrošināti individuālie sejas aizsargstikli darbiniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas