Atpakaļ uz nra.lv

Neticami! Pensionāre no Valmieras laimē 176 000 eiro

Viktorija Gabrjuna 26.maijs 2020, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Nesen šogad pirmo reizi laimēts SuperBingo, kopējai laimesta summai sasniedzot 176 408,77 eiro, informē "latloto.lv".
Biļetes īpašniece ir pensionāre no Valmieras, kura atzīst, ka “šad un tad” SuperBingo uzspēlējot jau vairākus gadus, bet par azartisku sevi noteikti nevarot dēvēt. “Ja rokās ir biļete, tad interesantāk skatīties raidījumu. Bet, ja savas biļetes nav, tad priecājos par citiem.”

Mātes dienā SuperBingo TV raidījuma sākumu viņa redzējusi, bet tad atbildējusi uz telefonzvanu un turpmākos ciparus nav atzīmējusi. “Kad dzirdēju, ka izkritis SuperBingo un ka laimīgā kvīts iegādāta Valmierā, Tērbatas ielā 43, vīram teicu - klausies, mēs taču arī turpat biļetes ņēmām! Man radās kaut kāda interese, tāpēc TV pārraidi skatījāmies vēlreiz, un es tikai atkārtoju - nu nevar taču būt!”

Pēc tam izlozes rezultātus pārbaudījuši latloto.lv mājas lapā un visur viens un tas pats rezultāts - ir lielais laimests!

“Tā sajūta ir neaprakstāma, divas dienas man iekšā viss kņudēja, un tikai tagad spēju atbraukt līdz Rīgai. Jā, tas ir liels prieks, bet arī ļoti liela atbildība,” atzīst laimētāja. “Nē es neafišēšu šo ziņu. Savējo lokā pārrunāsim, bet centīsimies tālāk neko neteikt. Man patīk vienkāršums, zīmēšanās nav man raksturīga un apbrīnoju cilvēkus, kuri citiem visu stāsta par sevi un savām iekšējām aizkulisēm.”

Tas, kā tērēt iegūto naudu, vēl nav izlemts, bet viena no reālākajām iespējām - iegādāties privātmāju ārpus Valmieras - lai vairāk zemes un bērniem būtu, kur bumbu uzspēlēt. Tāpat kārdinoša šķiet doma paceļot apkārt pa pasauli. “Gribētos, lai šī nauda nodrošina labas vecumdienas. Lai var uzlabot veselību un mierīgi dzīvot.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas