Atpakaļ uz nra.lv

Astroloģe dalās prognozē par Covid-19 nākotnē

tautaruna.lv 13.maijs 2020, 12:05
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievu astroloģe Tatjana Lukaševica vēl decembra sākumā precīzi prognozēja pandēmiju, biržas, naftas indeksu kritumu un citas ekonomiska rakstura problēmas. Tagad viņa dalījusies ar savu prognozi par to, kā turpmāk attīstīsies situācija, raksta "Komsomoļskaja pravda".

Savas prognozes astroloģe balsta uz planētu kustību kosmosā.

Tā, pēc viņas teiktā, ka, lai gan pamazām cilvēki sāk atslābt, mazinās noteiktie ierobežojumi, Covid-19 nekur nepazudīs un rudenī gaidāms slimības otrais vilnis.

"Visticamāk 13.novembrī, kad Jupiters un Plutons apvienosies Mežāža zīmē," skaidro astroloģe.

Tāpēc viņa iesaka cilvēkiem joprojām izvairīties no publiskām aktivitātēm un neaizmirst par profilaksi. Astroloģe gan piebilst, ka tika striktu ierobežojumu attiecībā uz cilvēku pārvietošanās brīvību, kā šī gada pavasarī, vairs nebūs.

"Pēc mēness aptumsuma 5.jūlijā tiks atvērtas valstu robežas, sāks lidot lidmašīnas. Zinātnieki, kā paredzu, izgudros efektīvas zāles pret Covid-19, jo mēness aptumsums vienmēr mums atnes rezultātu un kādu procesu noslēgšanos. Cilvēcei ir visas iespējas rudenī gaidāmo otro slimības vilni pārciest daudz vieglāk," pauda astroloģe.

Viņa arī piebilst, ka vasarā gaidāms pamatīgs karstums un cilvēkus vairāk uztrauks cīņa ar ugungrēkiem un postošo sausumu, nevis vīrusu.

Savukārt šī gada decembrī cilvēki pamazām sāks aizmirst par pandēmiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas