Atpakaļ uz nra.lv

Astrologs: koronavīruss pazudīs ļoti strauji

tautaruna.lv 2.maijs 2020, 10:43
 
AFP / Scanpix/LETA
Britu astrologs Ariks Ksanders apgalvo, ka jaunais koronavīruss ātri sasniegs savu "pīķi" pirms strauji izzudīs pavisam, vēsta "Express".

Ksanders izpētījis vīrusa horoskopu un nācis klajā ar paziņojumiem, kas kontrastē ar zinātniskajiem pētījumiem par Covid-19. Ksander sastādījis vīrusa astroliģisko karti un norāda, ka iepriecinošā ziņa ir tā, ka vīruss pazūdīs tikpat ātri, cik parādījies, jo karte nekādā veidā nenorāda uz to, ka tas izplatīsies ilgstoši.

Astrologs ar saviem secinājumiem dalījies blogā, kur raksta: "Par koronavīrusu paziņoja, kad daudzas planētas atradās Mežāža zvaigznājā. Redzu kolektīvu dienvidu mezglu, kas pauž mūsu likteni un ir saistīts ar Venēru Mežāža zvaigznājā, kas nozīmē ciešanas un tumsu materiālajai pasaulei. "

Viņš norāda, ka zvaigžņu stāvoklis parāda kolektīvas problēmas ar ekonomiku un naudu. Kā atzīmē astrologs, vīrusa izplatība saistīta ar naudu un ļaunprātīgu tās izmantošanu. Astrologs tic, ka sabiedrībā valdījis pārāk liels materiālisms, komforta sajūta un slinkums, kas izraisījis šo haosu un tāpēc tagad esam spiesti uzturēties mājās.

"Mēs esam bijuši pārāk slinki, lai mainītos. Ir jāmaina šī nevēlēšanas mainīties, šī ietiepība un pārāk lielā pieķeršanās fiziskumsm. Mums jāatlaiž neveselīgās pieķeršanās un jāsaprot, ka materiālā pasaule nav mūsu pamats," uzsver astrologs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas