Atpakaļ uz nra.lv

Ezoterikas eksperte Elita Drāke skaidro, kāpēc radās koronavīruss

tautaruna.lv 28.marts 2020, 17:04
 
Lauris Vīksne/F64
Ezoterikas eksperte Elita Drāke uzskata, ka tas, kas tagad notiek, ir visas pasaules cilvēku domu spēka rezultāts, raksta "skaties.lv".

"Gadiem ilgi tikām dzīvojuši apātijā, apnikumā, vairs nenovērtējām dzīvi. Bagātie dzīvoja, vairs nevērtēdami naudas vērtību, gandrīz visi bijām sasnieguši stāvokli, kad nekas vairs nav labi - negribas strādāt, negribas iet uz skolu, viss ir un tai pat laikā nekā nav.

Šī gadiem ilgusī apātija izstrādāja šādu formu,’’ vīrusa rašanos enerģētisko cēloni analizē Drāke.

Viņa uzsver - šis ir ļoti īpašs laiks.

‘’Ir jāsaprot, ka nekas vairs nebūs tā, kā bija. Ir jāatlaiž pagātni. Jāpārstāj domāt par nākotni. Jākoncentrējas uz te un tagad. Un šeit ir tikai divi varianti.

Pirmais - saprast savu sūtību. Otrais - to nesaprast, un tās tad arī ir beigas. Trešā varianta nebūs. Un arī palīgu nebūs - šis laiks ir darbs ar sevi un savu ģimeni,’’ paziņo Drāke.

Aktuālākais jautājums šajās dienās - cik ilgi tā būs, kad tas beigsies? Eksperte paziņo, ka, ja tik ļoti koncentrēsimies uz nākotni, tas tik ātri un viegli nebeigsies.

‘’Ir jāpārstāj šī skriešana nākotnē. Nākotnes šobrīd nav. Neviens nevar pateikt, kā būs, un mēs nezinām, cik ilgi tas būs.

Tas, kas tagad notiek, ir sava veida karš. Tās ir enerģētiskās domu formas, kas trako un karo - tās ir jānomierina. Un tās nomierināt un šo karu pārtraukt varam tikai mēs paši, pārstājot baidīties,’’ skaidro Drāke.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas