Atpakaļ uz nra.lv

Liepājā uz oskarotās filmas "Parazīts" seansu ierodas tikai Luijs Fonteins

tautaruna.lv 12.februāris 2020, 18:10
 
Filmas "Parazīts" režisors Bong Joon Ho ar saņemtajām godalgām. / Reuters / Scanpix /LETA
Kamēr pasaule jūsmo par "oskaroto" korejiešu filmu "Parazīts", Liepājā uz tās seansu ieradies tikai viens apmeklētājs - skandolozais pasaules pilsonis Luijs Fonteins, atsaucoties uz Agneses Kuplēnas rakstu reģionālajā laikrakstā "Kurzemes vārds", vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Fonteins par filmu "liepājniekiem.lv" izteicies atzinīgi.

“Filma bija ļoti laba, un pat izdevās saprast latviešu subtitrus.” Mūziķis un uzņēmējs portālam atzinās, ka bijis pārsteigts par faktu, ka šo filmu rāda Liepājā.

“Iespējams, cilvēki vienkārši nevar iedomāties, ka mēs jau rādām oskaroto filmu. Bet varbūt trūkst intereses, jo tā nav Holivuda,” portālam skaidro kinoteātra “BALLE” pārstāve Arita Rulle. Pirmdienas vakara seansu apmeklēja tikai viens klients, bet, kā skaidroja A. Rulle, “rādām filmu arī tad, ja ir viens apmeklētājs. Ārā nedzenam”.

Amerikas Kinoakadēmijas balvas “Oskars” pasniegšanas ceremonijā pagājušo svētdien Dienvidkorejas kinolente “Parasite” (“Parazīts”) tika atzīta gan par labāko filmu, gan labāko starptautisko spēlfilmu, kā arī saņēma balvu par labāko oriģinālscenāriju un labāko režiju (režisors Bons Čunho).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas