Atpakaļ uz nra.lv

Daudzbērnu māte Bolderājas poliklīnikā piedzīvo lielu pazemojumu

Viktorija Gabrjuna 15.februāris 2020, 11:46
 
F64
Kāda sieviete raksta, ka Bolderājas poliklīnikā vizītes laikā pie ginekologa piedzīvojusi pazemojumu no ārsta puses.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete atklāj, ka tikusi pazemota un ārste pārmetusi faktu, ka sieviete gaida jau piekto bērnu.

"Visu dzīvi strādāju. Nekad nedzēru, nelietoju neko no aizliegtajām vielām. Audzinu 4 bērnus. Man ir 33 gadi. Dzīvoju ar bērna tēvu, kurš arī neko nelieto un ir arī jau diezgan atpazīstams kā sportists sporta cīņu sfērā. Nesen uzzināju, ka esmu stāvoklī. Biju šokā jo, nebiju gatava dzemdēt piekto bērnu.

Jo daudz strādāju, lai dzīvotu samērā labi. Tā sanāca, ka nesen pārvācos dzīvot uz Bolderāju. Bija jāmeklē ginekologs. Atradu. Bija daudz negatīvu atsauksmju par Nelliju B. Taču zinu, ka neesmu konfliktētāja, tāpēc gāju pie viņas. Cilvēki mīļie, ja vien jūs zinātu, ko tagad pārdzīvoju un cik daudz līdz pat laikrakstam avīzē vēlos darīt, lai šādu situāciju vairs nebūtu! No pirmās vizītes tiku pazemota, aizskarta un nepārtraukti tiek pārmests tas, ka bērnu tomēr atstāju, nevis uztaisīju abortu. Daktere nezina, ka visu laiku strādāju, rūpējos par saviem bērniem un nestaigāju pa dienestiem, lai saņemtu kādu palīdzību. Taču nesen, satiekot medmāsu, uzzināju to ,ka arī viņai zvanīja daktere tiešā nozīmē iznesot smadzenes, stāstot, ka man jau ir kaudze bērnu un manā vietā daktere nedzemdētu vairs! Mani tas ļoti aizskāra. Jo, visi mani bērniņi ir aprūpēti, mājās nesen uztaisījām remontu dzīvojam pilnvērtīgu dzīvi taču kaut kāda daktere, kas mani nezina vispār, vienkārši regulāri mani pazemo ar pārmetumiem, ka man nav jādzemdē. Ko izdarīju tādu, ka, no ārsta ejot prom, regulāri jāraud? Vai ir jebkāda veida tiesības šādi rīkoties? Nekad neesmu satikusi tādu ārstu," ar savu stāstu dalās daudzbērnu māmiņa.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž neizpratni par sievietes izvēli attiecībā uz ārstu.

"Es nesaprotu. Ja lasīji daudz negatīvu atsauksmju par konkrēto ārsti, tad kāpēc tik un tā gāji pie viņas? Manuprāt, pareizāk ir atrast ārstu, par kuru ir tikai pozitīvas atsauksmes un iet pie tā. Bet katram jau savs mazohisma līmenis," teikts komentārā.

Tāpat ne viens vien komentētājs iesaka sievietei atrast citu ārstu.

Jau iepriekš ziņots par ārstu attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas