Atpakaļ uz nra.lv

Liepājniece izplūst neadekvātās emocijās, kad uzzina, cik lielu naudu laimējusi

tautaruna.lv 11.decembris 2019, 7:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Svētdienu rituāls jau no pirmās SuperBingo TV šova pārraides, – tā savas attiecības ar šo skaitļu loteriju raksturoja kāds vīrietis no Liepājas, kuram ar atzīmēto skaitļu starpniecību izdevās laimēt SuperBingo uzkrājumu, Bingo, Pirmo rāmi un Centru. Laimesta kopsumma – 231 086, 70 eiro, informē "latloto.lv".

Laimētājs stāsta, ka ir SuperBingo spēlētājs jau no pirmās dienas un šo 17 gadu laikā izlozē piedalījies nav vien dažas reizes. Zīmīgi, ka vīrietis skaitļu izvēli vienmēr atstājis savā pārziņā un tā tas bijis arī šoreiz, kad spēles kuponu aizpildījis pats, bet skaitļu atzīmēšanu svētdienas rītā uzticējis sievai, jo pašam bijis jāatrodas darbā.

Tad nu sieva atzīmēja skaitļus un... izplūda neadekvātās emocijās. “Viņa man uzreiz zvanīja, bet runāja tik nesakarīgi, ka neko nesapratu,” smejoties stāsta laimētājs.

Viņa sieva papildina: “Man bija jāmeklē nomierinošas zāles. Bērni pilnīgi ieskrēja istabā skatīties, vai ar mani viss kārtībā.”

Laimētājs stāsta, ka šo 17 gadu laikā vairākas reizes paviesojies studijā, bet tā arī nekad nav ticis līdz finālam. Skaitļu izvēlē arī līdz šim labākais sasniegums bijis Pirmā centra atminēšana.

Kā tērēt laimestu, liepājnieki vēl nav izlēmuši. Visticamāk, tas tikšot izlietots vairākām vajadzībām, nevis vienam lielam pirkumam.

Bet kā ar svētdienas rituālu? “Turpināšu spēlēt,” laimētājs negrasās atsacīties no svētdienas rītu rutīnas.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas