Atpakaļ uz nra.lv

Latvijā populāra kļūst pēcpušu palielināšana; latvietes guļas zem skalpeļa

tautaruna.lv 26.oktobris 2019, 18:12
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kā izrādās, Latvijā kļūst arvien vairāk tādu sieviešu, kas gatavas ļauties pat skalpelim, lai iegūtu kuplāku pēcpusi ar implanta palīdzību, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Lai gan pie mums garu rindu pēc dibena implantiem nav, bet pieprasījums tik un tā esot. Pēcpuses palielina un formu uzlabo gan latvietes, gan mūsu valstī dzīvojošās cittautietes.

Sēžu skulpturē ar divām metodēm: izmantojot silikona implantus vai arī paša taukaudus. Pie mums pieprasītāka metode ir taukaudu izmantošana dibena formas uzlabošanai. Operācijas laikā var tikt vaļā arī no nevēlamiem taukaudu uzkrājumiem citās ķermeņa zonās, kurās nemaz to negribas redzēt.

Plastikas ķirurgi nenoliedz, ka implantu ievietošanai dibenā ir arī riski. Pirmajās dienās pēc operācijas var būt sāpes, nejutīgums, pietūkums un zilumi. Pirmās divas trīs nedēļas pēc operācijas ir jāizvairās no sēdēšanas un gulēšanas uz muguras. Sēdēšanai jāizvēlas vien mīksti krēsli. Iespējamie riski: asiņošana, infekcija, nervu vai muskuļu bojājums. Implants var novirzīties, tādējādi viena sēžas puse var vizuāli atšķirties no otras.

Pēc implantu ievietošanas jābrīdina mediķi, ja nepieciešamas veikt injekcijas sēžas muskulī, citādi caurdurs implantu, viss smukums pagalam un nauda vējā. Implantu ievietošana sēžamvietā nav lēts prieks, un jārēķinās ar aptuveni četriem tūkstošiem eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas