Atpakaļ uz nra.lv

Skolniece atsakās pildīt "aizskarošu" matemātikas uzdevumu

tautaruna.lv 15.oktobris 2019, 23:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay.com
10 gadus veca meitene Ritma Pačeko atteikusies izpildīt matemātikas uzdevumu, jo uzskatījusi to par aizvainojošu, vēsta tabloīds "Daily Mirror".

Pildot mājasdarbu matemātikā, Ritma nonākusi pie uzdevuma, kurā prasīts salīdzināt trīs sieviešu svaru un noteikt "par cik kilogramiem Izabella ir smagāka par Sjū".

Meitene pie uzdevuma uzrakstījusi: "Tas ir aizvainojoši. Atvainojiet, es neatbildēšu, jo tas ir rupji." Skolniece gan satraukusies, kā skolotāja reaģēs uz viņas ziņu, tāpēc nolēmusi uzrakstīt viņai vēstuli. Vēstulē rakstīts: "Es nevēlos būt rupja, bet nedomāju, ka matemātikas uzdevums bija jauks, jo lika vērtēt cilvēku svaru. Es neizpildīju uzdevumu, jo nedomāju, ka tas ir pieņemams. Ar mīlestību, Ritma".

Meitenes vecāki esot ļoti lepni, ka viņu meitu uztrauc jautājumi, kas liek jaunām meitenēm justies nedrošām par sevi. Ritmas māte Naomi, kura internetā publicēja attēlus ar meitas rakstīto, norādījusi, ka abi ar Ritmas tēvu ir ļoti lepni, ka meita pastāv par saviem uzskatiem. Viņa arī atklāj, ka meitenes skolotāja bijusi ļoti atsaucīga un situāciju nokārtojusi ļoti delikāti. Viņa meitenei atzinusi, ka saprot Ritmas nostāju un nelika izpildīt uzdevumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas