Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Soctīklus sajūsmina latviešu skolēna atbildes mācību uzdevumā

Baiba Puriņa 19.oktobris 2019, 14:20
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay.com
Facebook publicētas kāda skolēna atbildes uz mācību uzdevumu, kas izraisījušas sajūsmu sociālā medija lietotājos.
Kāds vīrietis savā Facebook kontā publicējis attēlu ar skolēna atbildēm uz uzdevumu, kurā prasīts norādīt divus drošības noteikumus, kas jāievēro, dodoties uz mežu. "Meža noteikumi," savu publicēto attēlu komentējis Facebook konta īpašnieks.
Skolēns norādījis, ka mežā "nedrīkst sist ežus" un "nedrīkst kaitināt lapsas". Acīmredzot, skolotāju šīs atbildes nav apmierinājušas, tāpēc skolēns par paveikto nav saņēmis nepieciešamos uzdevuma punktus.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Komentāros cilvēki sajūsminās pat uzrakstīto un daudzi nepiekrīt pedagoga novērtējumam. "Pilnīgi normālas atbildes, skolotājas jau grib tās atbildes par nededzināšanu un nepiesārņošanu... bet ir jau daudz, ko nedrīkst," pauž viens no komentētājiem.

"Nu bet taisnība. Sitīsi ezim, sadursi rokas. Kaitināsi lapsu, tevi var sakost. Mazajam plus punkti no manis par plašāku meža saredzēšanu," rakstīts kādā komentārā.

Daži komentāros izsaka savas domas par pašu uzdevuma būtību - drošības noteikumiem mežā: "Man viens no noteikumiem ir nedarīt pāri dabai - nelauzt zarus, nenomīt tīši kādu kukaini. Odus un dundurus sist var un sēnes griezt, lai sakne paliek. Ogas lasīt nenobradājot."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:48

Jaunākās diskusijas