Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Busulis šova dalībnieces uzstāšanos salīdzina ar "garu desu"

tautaruna.lv 30.septembris 2019, 23:03
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Latviešu dziedātājs Intars Busulis kārtējo reizi pārsteidzis televīzijas šova "X-faktors" skatītājus ar spilgtiem kometāriem, vēsta portāls "Skaties.lv".

Anstranga televīzijas atlasē radīja džezīgu noskaņu, līdz ar to stilistiski izcēlās uz citu dalībnieku fona. Jauniete esot baidījusies, ko par uzstāšanos teiks Aija Auškāpa.

Busulis konkursa dalībnieces Beātes Anstrangas uzstāšanos salīdzināja ar garu desu, kurai uz āru nav nekas. Viss dziedājums bijis viengabalains un jebkurā mirklī to varēja nogriezt. Mūziķis uzskata, ka Beāte uzstādījusi sev pārāk augstu mērķi, kuru nav izdevies sasniegt.

Žūrijas loceklis Reinis Sējāns izcēla jaunietes savdabīgo balss tembru, faktu, ka viņa vēlas mācīties, meklē jaunas harmonijas.

Beātes uzstāšanos Intars, Aija un Reinis novērtēja ar - JĀ, toties Marats ar - NĒ.

Jau iepriekš Busulis šova laikā izcēlies ar saviem komentāriem, piemēram, par dalībnieka Aigara Kruča uzstāšanos viņš izteicies, ka vajadzējis dziesmu ”drāzt”, kamēr tā nodziedāta.

Šobrīd Latvijā noris populārais šovs "X-faktors". Labākos no labākajiem dziedātājiem centīsies izraudzīties četri žūrijas locekļi - Aija Aukškāpa, Reinis Sējāns, Intars Busulis un Marats Ogļezņevs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas