Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Modeļa iznāciens Parīzes modes nedēļā sajūsmina internetu

tautaruna.lv 28.septembris 2019, 19:51
 
AFP / Scanpix / LETA
Modelis Leons Deims no Vācijas ar savu iznācienu sajūsminājis modes entuziastus Parīzes modes nedēļā Meisona Margjelas modes nama kolekcijas skatē, vēsta amerikāņu tabloīds "E! News".

Vācu modelis demonstrēja tērpu, kas sastāv no garajiem augstpapēžu zābakiem, melnas jakas, īsiem šortiem un tā dēvētās "laiviņcepures". Taču skatītāju uzmanību šoreiz vairāk piesaistīja paša modeļa iznāciens, jo īpaši veids, kādā tas mēles galā demonstrēja tērpu un jaunā vīrieša intensīvais skatiens iznāciena laikā.

AFP / Scanpix / LETA

20 gadus vecais modelis ar savu izgājienu izpelnījies arī daudzu slavenību uzmanību. Par redzēto smaidu neslēpa pat modes biznesa ikona un žurnāla "Vouge" galvenā redaktore Anna Vintūra. Slavenā dziedātāja Rianna sākusi modelim sekot Instagramā.

Leons demonstrēja tērpu no radošā direktora Džona Galiāno kolekcijas, kas ieturēta militārā noskaņā. Kā norāda "E!News", modeļa saspringtais skatiens kalpojis, kā "lielisks aksesuārs" kopējam vizuālajam tēlam. Leons esot Mergjelas modes nama favorīts un piedalījies vairākos tā šovos.

View this post on Instagram

A post shared by Leon Dame (@leondame) on

Šonedēļ no 23. septembra līdz 30. septembrim Parīzē norit modes nedēļa, kas pulcē modes industrijas profesionāļus un entuziastus no visas pasaules. Tās laikā savas kolekcijas demonstrē tādi pazīstami modes nami, kā "Ellie Saab", "Mason Margiela", "Saint Laurent", "Vivienne Westwood" un daudzi citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas