Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Pircēja Imantā šokēta par zvirbuļiem veikalā, kuri knābā maizi

tautaruna.lv 29.septembris 2019, 15:09
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / Ģirts Ozoliņš/F64
Kādu pircēju Imantā pārsteidzis redzētais – pa lielveikalu lidinājās vairāki putni, un viens no tiem nosēdās tieši uz svaigi ceptiem maizes klaipiem un sāka tos knābāt, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
“Lieliski! Veikalā “Maxima” dzīvo zvirbuļi. Pērciet svaigi ceptu maizi,” lūk, tā reaģē pircēja, pamanot, kā uz maizes nosēžas putns un sāk knābāt klaipiņu. Kopumā aculieciniece vienuviet pamana pat trīs čivinātājus.

Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Zvirbuļus veikalos pamanījuši ne tikai pircēji, bet arī veikalu pārstāvji, kuri norāda, ka šādas tirdzniecības iestādes zvirbuļiem ir gluži kā pieczvaigžņu viesnīcas.

“Pirmkārt, ja pamana, ka ir pagaršojis kādu no produktiem, tad nekavējoties reaģē un izņem no apgrozības šo produktu. Ja putnu pamana, tad tas notiek ļoti operatīvi - darbinieki paši saviem spēkiem cenšas tikt vaļā no šā putna, izvadīt šo putnu laipni, ārā - svaigā gaisā. Protams, lai sagaidītu atbildīgo dienestu un uzņēmumu, kas to veic, paiet ilgāks laiks,” skaidro ”Maxima” komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Veikala pārstāve norāda, ka putni ir apķērīgi un gudri, tie pamanās ielidot veikalā gan pa ieejas durvīm, gan pa preču piegādes rampu. Šādās situācijās esot ļoti vēlama pircēju iesaistīšanās.

“Šādu gadījumu tiešām ir ļoti maz. Un attiecīgi, ja tie ir, tad mēs laipni aicinām veikala pircējus informēt darbiniekus, jo ne vienmēr mums izdodas pamanīt,” piebilst Dupate-Ugule.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas