Atpakaļ uz nra.lv

Cēsīs vīrietis sievai uzdāvina dāvanu, kas, izrādās, ir ļoti vērtīga

tautaruna.lv 3.augusts 2019, 19:36
 
F64
To, ka spēcīgas laulības viens no stūrakmeņiem ir dalīšanās it visā, apliecinājis kāds pāris Cēsīs. Vīra – regulāra loteriju spēlētāja – sievai tāpat vien uzdāvinātā Simtgades loterijas biļete sevī nesa laimestu 10 000 € vērtībā, informē "latloto.lv".

Laimētāja stāsta, ka, pretēji vīram, nav sevišķi čakla loteriju spēlētāja. Reizēm mēdzot nopirkt kādu momentloterijas Mode biļeti, bet neko vairāk.

Vīrs gan katru nedēļu nopērkot gan pa Modei, gan Simtgades loterijai, gan arī skaitļu loteriju SuperBingo.

Tā nu liktenīgajā reizē vīrs nolēmis nopirkt divas Simtgades loterijas biļetes, vienu no tām uzdāvinot sievai. Pats neesot laimējis neko...

Veiksminiece atklāj, ka laimestu tērēšot divām nopietnām vajadzībām - nomaksās kredītu par mājokli un par atlikušo naudu mēģinās iegādāties kādu svaigāku automašīnu par pašreizējo. Netikšot aizmirsta arī pārdevēja, no kuras rokām tika iegādāta laimīgā biļete. “Būs jānes konfektes!” smaidot nosaka 10 000 € laimētāja.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, kā pāris no Ēdoles vienā mirklī tikuši pie 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas