Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Rīgas maratona laikā uz Vanšu tilta parādās dīvaina reklāma

tautaruna.lv 21.maijs 2019, 10:51
 
facebook.com
Sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Skutelis savā Twitter kontā publicējis attēlu ar nesaskaņoti izvietotu „Baltcom” reklāmas plakātu tikko notikušajā Tet Rīgas maratonā.
Pie Vanšu tilta ar ķēdēm piestiprinātais plakāts vēstījis „Skrien uz Baltcom”. Skutelis attēlu komentē: „Kā jums šāds mārketings? Labi vai slikti? Pēc noteikumiem aizliegts. Bildes autors izvēlējās palikt anonīms.”

Attēls izpelnījies ievērojamu komentētāju atsaucību, kuri šādu rīcību neuzskata par pieņemamu. Viens no komentētājiem informē, ka „Maratona nolikumā rakstīts, ka nedrīkst nesaskaņoti reklamēties ar plakātiem, izplatīt flaierus utml. Bet nu pēc šīs loģikas tur varēja gan visus uzņēmumu karogus, fanu plakātus u.c atribūtiku, kas nav krekli, atņemt.”

„Ja tas būtu kāds startup tad tas būtu riktīgi stilīgi. Tagad man izskatās pēc “kaimiņu bomzis iekļuva ballītē par velti” vēstījuma,” savu viedokli izsaka “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkalvnieks. „Tāda izmisuma mārketings no nabagiem Baltcom”, ironizē cits komentētājs. Kāds komentētājs atklāj: „Tas plakāts bija pieslēgts ar slēdzenēm, bet kāds bija nogriezis ar nazi. Gāju pēc pasākuma un brīnījos, kas tur bijis pieķēdēts.”

Tet Rīgas maratons ir vienīgais IAAF Gold Label maratons Ziemeļeiropā. Šogad tajā bija reģistrējusies 38 398 dalībnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas