Atpakaļ uz nra.lv

"Jums kauna nemaz nav?" Viņķele pamatīgi sadusmojas uz kādu politiķi

tautaruna.lv 16.maijs 2019, 14:07
 
F64
Veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter paudusi nepamierinātību ar Jaunā konservatīvās partijas (JKP) Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās saraksta līdera, politologa, drošības eksperta hibrīddraudu jautājumos, Austrumeiropas politikas pētījumu centra izpilddirektora Anda Kudora teikto.

Viņķele uzskata, ka Kudors viņu ir apmelojis.

"Kādēļ jūs paužat nepatiesus apgalvojumus? Apmelojošus. Nekad kristīgu pārliecību kā tādu neesmu dēvējusi par ‘tumsonību’. Esmu katoliete, mana vīra ģimene ir ticīgi, bērni kristīti. Jums kauna nemaz nav? Priekšvēlēšanu cīņa nenozīmē netīrību. Izmisums?" pie Kudora vēršas Viņķele.

Kudors gan nepalika atbildi parādā.

"Iespējams, ka nevis burtiski "kristīgu pārliecību", bet tādu, kura balstās kristīgā pārliecībā un Jums toreiz nepieņemamu. Piedodiet par neprecizitāti vārdu izvēlē! Tomēr, lietas būtību tas nemaina. P.S. Nav nekāda "izmisuma"," viņš raksta.

Viņķele Kudora rīcību nodēvējusi par necienīgu.

"Ak tad tā. ‘Aptuveni un tas būtību nemaina’. Nu vienkārši brīnišķīgi. Maina gan. Tā jūsu vai visas jūsu kompānijas nostāja, ka faktiem nav nozīmes, galvenis ir pārliecība? Necienīga rīcība," raksta Viņķele.

Tikmēr šō diskusiju noslēdz Kudors, sakot, ka "apmelošana ir tad, kad speciāli pauž nepatiesu informāciju. Ja kļūdās, tad ne. Vienreiz jau atvainojos, tālākais ir Jūsu ziņā".

Jāpiebilst, ka Ilze Viņķele ir latviešu politiķe. Partijas "Kustība Par!" biedre, iepriekš darbojusies vairākos citos politiskos spēkos. Bijusi Saeimas deputāte, Latvijas labklājības ministre, tagad — veselības ministre.

Andis Kudors ir politologs, drošības eksperts hibrīddraudu jautājumos, Austrumeiropas politikas pētījumu centra izpilddirektors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas