Atpakaļ uz nra.lv

Tas nav joks! Latvijas veikalos par lielu naudu pārdod skābekli

tautaruna.lv 15.maijs 2019, 13:12
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Degvielas uzpildes stacijās tiek tirgots skābeklis. Uz iepakojuma norādīts, ka produkts sastāv no 95% skābekļa, 5% gaisa un piparmētru aromāta, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Skābeklis maksā teju 10 eiro.

Produkts ir ļoti viegls, uz iepakojuma gan ir norādīts, ka skābekļa gāze ir gandrīz bez svara, un pilns balons ir viegls. Tāpat norādīts, ka 6 litri pietiks līdz 150 vienu sekundi ilgām ieelpām.

Produkts esot īpaši ieteicams autovadītājiem, sportistiem un ballīšu cienītājiem. Skābeklis samazinot nogurumu un miegainību, paaugstinot darba spējas, palīdzot organismam atjaunoties pēc fiziskās slodzes, palīdzot atbrīvoties no paģirām un galvassāpēm.


Uzņēmuma SIA “Enerģija Tev” valdes priekšsēdētājs Valdis Šakars stāsta, ka projekts tapis, sadarbojoties ar Lauku atbalsta dienestu. Ideja neesot jauna, jo jau 2004. gadā ideju par 95% skābekļa pildīšanu aerosola iepakojumos uzsākusi kāda amerikāņu kompānija. Uzņēmuma pārstāvis pārliecināts, ka produkts tiešām palīdz pārvarēt miegu un nogurumu.

Tam pievienots piparmētru aromāts no Latvijā bioloģiskā saimniecībā audzētas piparmētras, nevis ķīmijas. Lielākās produkta izmaksas sastāda iepakojums, īpaši specifiskais iemutis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas