Atpakaļ uz nra.lv

Aculiecinieks: Iespējams, jaunā Mežaparka estrāde varētu būt bīstama FOTO

tautaruna.lv 29.aprīlis 2019, 14:33
 
F64
Portālā "Pietiek.com" publicēti fotoattēli no Mežaparka estrādes būvniecības, kuros redzams kas aizdomīgs.
"Dabā tas izskatās daudz iespaidīgāk, taču arī no attēliem ir skaidri secināms, ka jautājums ir tikai viens - vai jaunā estrāde būs vienkārši šķība vai arī šķība un turklāt vēl bīstama.

Ja gadījumā kādam nav skaidrs, uz ko norādu: attēlā redzamajai kolonnai ir šķība tās apakšējā daļa, turklāt tas vēl nav viss. Arī kolonnas augšējas daļas un apakšējās daļas vidus asis nesaiet kopā - kolonnas augšējā daļa ir izvirzījusies pa kreisi attiecībā pret apakšējās daļas kreiso malu, un attēlā tas ir skaidri redzams," raksta aculiecinieks.

Tikmēr, kā aprīļa vidū pavēstīja pilnsabiedrības "LNK, RERE" projektu direktors Valdis Koks, Mežaparka Lielās estrādes atjaunošanas darbu termiņu grafiks patlaban tiek apsteigts par pusotru mēnesi.

Viņš gan norādīja, ka būvdarbi apzināti norit tik raitos tempos, jo maijā plānots sākt estrādes metāla konstrukciju montāžu, kas būšot ļoti sarežģīts process. Piecu mēnešu laikā būvnieki ir demontējuši veco estrādi, veikuši pamatu iemūrēšanu, kā arī izbūvējuši pagraba konstrukcijas. Patlaban tiek veidots otrā stāva pārsegums. Būvobjektā strādā 115 darbinieki un darbi norit trīs maiņās, tostarp arī pa naktīm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas