Atpakaļ uz nra.lv

Vīrietis klīst pa ielām, mēģinot atrast savu ģimeni

tautaruna.lv 29.aprīlis 2019, 7:00
 
SCANPIX
42 gadus vecā Anita Nikolsone gāja bojā kopā ar 14 gadus veco dēlu Aleksu un 11 gadus veco meitu Anabellu. Sievietes vīrs palika dzīvs un atklāja, ka viņa ģimene gājusi bojā Šrilankas lielākajā pilsēta Kolombo, kad nogranda sprādziens viesnīcas restorānā.

Stāsts, par kuru mediji raksta tikai tagad, notika Lieldienu brīvdienās, kad Šrilanku satricināja terorakti.

43 gadus veco britu advokātu Benu Nikolsonu pamanīja staigājam pa ielu ar asinīm nosmērētā kreklā. Vīrietis bija šoka stāvoklī un sauca pēc ģimenes.

Ekrānšāviņš

Pēc tam, kad Bens atguvās, viņš pastāstīja, ka viņa sieva un divi bērni nomira "vienā mirklī, bez ciešanām un sāpēm" kafejnīcā Table One, viesnīcā, kurā viņi atpūtās.

Neskatoties uz to, ka Bens bija satriekts, ka vienā mirklī zaudējis savu ģimeni, viņš izteica pateicību mediķiem, kas ar cieņu izturējās pret viņa ģimeni.

Kā ziņots, eksplozijas svētdien Šrilankā gandrīz vienlaikus notika trīs baznīcās, kad tur norisinājās Lieldienu dievkalpojumi, un trīs viesnīcās. Sprādzienus sarīkojuši teroristi pašnāvnieki.

Atbildību par uzbrukumiem Šrilankā uzņēmies teroristiskais grupējums “Islāma valsts”, taču premjers Ranils Vikremesinghe norādījis, ka izmeklētāji joprojām pārbauda aizdomās turamo iespējamos sakarus ar ārvalstīm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas