Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Internetā ironizē par Latvijas hokeja izlases jaunajām formām

tautaruna.lv 17.aprīlis 2019, 19:19
 
Raimonds Birkenfelds
Jau iepriekš ziņojām, ka vakar prezentētas jauna dizaina formas, kurās Latvijas hokeja izlases spēlētāji turpmāk aizvadīs pārbaudes spēles. Sociālajos tīklos jau ironizē par tērpu dizainu.

"Internetā uzgāju hokeja izlases krekla sākotnēja jaunā dizaina variantu. Beigās tomēr tika nolemts palikt pie četriem ģerboņiem," saka komiksu autors Aivars, kurš pievienojis arī ar "fotošopu samontētu" foto, kurā redzams hokeja spēlētāja krekls ar visiem Latvijas novadu ģerboņiem.

Jau vēstīts, ka jaunās formas dizainu izstrādājis Haralds Apinis, iekļaujot tajā četru Latvijas kultūrvēsturisko apgabalu - Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales - ģerboņus, kā arī Latvijas valsts ģerbonī redzamo grifu un lauvu. Latvijas valstsvienības spēlētāju krūtis pārbaudes spēlēs rotās ģerboņu kontūrzīmējumi - grifs ar zobenu labajā ķetnā, kas redzams gan Vidzemes, gan Latgales ģerboņos, lauva no Kurzemes ģerboņa un Zemgales ģerbonī redzamais alnis. Pirmo reizi uz hokeja valstsvienības krekliem redzams arī sarkanbaltsarkanais Latvijas karogs.

Pirmās spēles jaunajos kreklos Latvijas izlase aizvadīs Francijā 19. un 21. aprīlī, kur aizritēs “Euro Hockey Challenge” izbraukuma spēles. Visas pārbaudes spēles Latvijas izlase aizvadīs gaišajos kreklos. Pirmais mačs Latvijas izlasei paredzēts 19. aprīlī Meribelā, bet otrā cīņa norisināsies 21. aprīlī Grenoblē. Pēc mačiem ar Francijas izlasi Latvijas valstsvienībai nākamās spēles paredzētas Latvijas fanu priekšā 24. un 25. aprīlī “Arēna Rīga” pret Krieviju, savukārt pēdējās pārbaudes spēles Latvijas nacionālajai valstsvienībai paredzētas 3. un 4. maijā izbraukumā pret Šveici.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas