Atpakaļ uz nra.lv

Autovadītāja: Šodien totāli mainījās mans viedoklis par Valsts policiju

tautaruna.lv 17.aprīlis 2019, 18:42
 
Aivars Ķesteris/F64Photo Agency
Sociālajā tīklā Facebook autovadītāja Zanda veltījusi atzinīgus vārdus kādam Tukuma policijas pārstāvim.

"Šodien totāli mainījās mans viedoklis par Valsts policiju... Vairums prezentē, ka Valsts policija ir vainas meklētāji, naudas iekasētāji, gaida situāciju, lai piepildītu Valsts kasi... Taču šodien, piedzīvoju patiesi pretējo - ejot pie savas mašīnas, redzēju, ka viens policists mēģina atrisināt komplicētu situāciju - divu mašīnu sadursmi stāvvietā...

Neskatoties uz to, ka vienam policistam darba pilnas rokas (cilvēku apkārt pa pilnam), viņš, redzot, ka es, kā sievietēm gadās, nevisai labi apzinos, pārredzu braukšanas trajektoriju, braucot no stāvlaukuma... Viņš noreaģēja (neskatoties uz aizņemtību) sāka mani vadīt - rādīt zīmes, cik varu braukt uz atpakaļ, kad jāsāk griezt stūre atpakaļ...

Paldies nepaspēju pateikt - policistam bija pūlis apkārt (saistībā ar sadursmi - tiešajiem pienākumiem), arī nepaspēju paspīdināt avārijas gaismas par pateicību - taču saku paldies un veiksmi turpmākajā darbā! Jūs esat labākie- Tukuma policija!" pateicas Zanda.

Uz autovadītājas ierakstu reaģējis arī Valsts policijas sociālo tīklu konts: "Mēs jau sen esam pārliecinājušies, ka mums ir forši, izpalīdzīgi un lieliski kolēģi! Priecājamies dzirdēt labus vārdus. Jo galu galā - mazajām ikdienas lietām ir liela nozīme."

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 satiksmes dalībnieki.

Kopumā pagājušā diennaktī ceļu satiksmes jomā noformēti 568 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp, 192 par ātruma pārsniegšanu, četri par agresīvo braukšanu un deviņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:01

Jaunākās diskusijas