Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete par Rigvir apturēšanu: Kā var klusēt par to, kas mani ir izglābis?

tautaruna.lv 8.aprīlis 2019, 12:33
 
Ekrānšāviņš/rigvir.com
Kāda sociālā tīkla Facebook lietotāja uzskata, ka pretvēža medikamenta "Rigvir" izplatīšanas apturēšana ir netaisnīga.

Pēc visa spriežot, sieviete nebaidās publiski aizstāvēt Rigvir, un šī iemsla dēļ, kā viņa raksta, viņu "cenšas spiest uz ceļiem" caur ģimenes uzņēmumu. Pēc viņas teiktā, to dara tie, kam viņa esot neizdevīga plāniem pret Rigvir iznīcināšanu.

"Kāds varbūt domās, tak met mieru un dzīvo mierīgi savā meža ielokā pie upītes, aizmirstot par RigVir, jo tas Tev var maksāt uzņēmumu.

Kā var klusēt par to, kas mani ir izglābis, kā var klusēt, ka nu jau 6 gadus maniem bērniem ir dota iespēja būs kopā ar mani, ar mammu, kura neguļ slimnīcā un negaida pēdējo stundiņu. Mammu vēl 2 mazajām dāmām, kuras nebūtu bez RigVir. Negribas domāt, kas būtu, ja RigVir nebūtu bijis un, kas notiks, ja RigVir nebūs.

Jo ziniet, ko par to saka Veselības inspekcija, dodieties pie sava onkologa un jautājiet citu terapiju... ATKĀRTOŠOS, citas terapijas pie 1.un 2.stadijas nav, kā tikai nogaidīšana līdz 3.stadijai un tad jau iet "smagā artilērija", ar blaknēm un tad jau Tu nesaprotu, no kā īsti mirsti, vai no vēža, kurš nogaidīts līdz kamēr glābt ir grūti, vai no medikamentiem, ko saņem, kuriem zaļo gaismu dod kāds no augšas, jo "piķis ta nāk"...


Jums visiem, sabiedrībai, stāsta, ka pacienti un ārsti Veselības inspekcijā neviens nav griezies, kas būtu likumsakarīgi, ka nevienam tad pa lielam nevajag, bet ir taču pretēji, griezušies ir un ne tikai es, tikai Veselības inspekcija pasaka - neko nevar darīt, nav zināms, vai atjaunos un tādēļ runājat ar savu onkologu. Zinu pacientus, kuri ir gatavi valsti sūdzēt Eiropas cilvēktiesību tiesā par to, kas te notiek. Pacienti paši vēršas Latvijas TV raidījumā Panorāma, kur pacientu viedoklis tiek "izgriezts", kādēļ? Tādēļ, ka kāds no augšas par to visu maksā," uzskata sieviete.


Savam ierakstam viņa pievienojusi fotogrāfijas ar vēža pacientiem (viņa ir viena no tiem).

"Lielākā daļa no grupas saņēma RIGVIR, kuri dzīvo vēl šodien ar dažādām stadijām 1.2.3.4. un ne tikai melanomas pacienti, lai arī RigVir ir paredzēts melanomas ārstēšanai, to saņēma arī pie citiem vēža veidiem", piebilst ieraksta autore.

Jāatgādina, ka saistībā ar konstatētām nepilnībām Zāļu valsts aģentūra pieņēmusi lēmumu apturēt "Rigvir" izplatīšanu līdz neatbilstības cēloņa noskaidrošanai un novēršanai, turklāt Nacionālais veselības dienests pieņēmis lēmumu par "Rigvir" svītrošanu no valsts Kompensējamo zāļu saraksta.

Lēmums saistīts ar to, ka ZVA saņēma Lielbritānijas oficiālās zāļu kvalitātes kontroles laboratorijas zāļu paraugu rutīnas testēšanas laikā veiktās zāļu "Rigvir" šķīdums injekcijām paraugu pārbaudes rezultātus, kuri liecina - "Rigvir" sastāvā ir mazāks vīrusa daudzums, nekā apstiprināts, šīs zāles reģistrējot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas