Atpakaļ uz nra.lv

Zēns īpaši sirsnīgi pateicas saviem glābējiem Jēkabpilī

tautaruna.lv 19.marts 2019, 2:03
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Īpaši lielu sociālo tīkla Facebook lietotāju uzmanību guvis Kristers ar savu mammu, kuri pateikušies zēna "sargeņģeļiem".

"Kristers pateica sirsnīgu paldies saviem sargeņģeļiem no NMPD Jēkabpils. Jūs esat profesionāļi savā jomā!" pie foto ar zēnu, kuram rokās baltu rožu pušķis, raksta Inese.

Pateicības vārdi nonākuši arī līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Facebook kontam. "Paldies mūsu 543.brigādei no Jēkabpils, kuri traucās palīgā Kristeram - ārsta palīdzēm Anželikai Žuravčikai un Ludmilai Karpinai, un šoferītim Normundam Zilverim! Labie vārdi spēcina un iedvesmo," raksta NMPD.

NMP dienesta mērķis ir īstenot vienotu valsts politiku neatliekamās medicīniskās palīdzības un katastrofu medicīnas jomā. NMP dienests organizē un nodrošina pirmsslimnīcas NMP ikdienā un ārkārtas situācijās visā Latvijā. Tiek nodrošināta arī specializētā medicīniskā palīdzība Latvijas slimnīcām, ja nepieciešamais medicīniskās palīdzības apjoms pārsniedz to rīcībā esošos resursus un iespējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas