Atpakaļ uz nra.lv

Piecdesmit gadu vecumā sieviete nezina, ka ir stāvoklī, un dzemdē mazuli

tautaruna.lv 6.marts 2019, 15:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāda dāma Floridā, kura nezināja, ka ir stāvoklī, pasaulē laidusi mazulīti, ziņo "People".

Mišela Hola ir lepna trīs pieaugušu bērnu māte, viens no tiem ir 14 gadus vecs, bet jaunākais dēls ir tikko dzimis.

50 gadus vecā sieviete, kurai ir arī divi mazbērni, pērnā gada oktobrī bijusi visai pārsteigta, jo konstatējusi, ka jau 26 nedēļas ir stāvoklī.

Neraugoties uz to, ka divi dažādi ārsti gadu iepriekš sievietei stāstīja, ka viņai iestājusies menopauze, Mišela spējusi dzemdēt mazuli.

50 gadus vecajai sievietei nav bijis ne rīta nelabumu, ne svara pieauguma. Viņa pāris reizes jutusi smeldzošas sāpes, taču nospriedusi, ka tas ir menopauzes dēļ.

Ziņkārības mākta viņa 8. oktobrī nolēmusi nopirkt grūtniecības testu un atklājusi, ka gaida bērnu. "Visi bija šokā," atminas Mišela. "Noteikti šokā," atzina arī viņas 47 gadus vecais vīrs Džerijs, norādot, ka šis atklājums viņam licis sajusties jaunam.

Mišelas ārsts atzinis, ka viņa 30 gadu ilgušās karjeras laikā, šī ir viņa vecākā paciente, kura dzemdējusi bērnu. Viņš skaidrojis, ka šāda iespēja bijusi pavisam niecīga.

Mišela un Džerijs mazuli nosaukuši par Greisonu, taču, ja būtu piedzimusi meitenīte, viņu nodēvētu par Greisu. Sieviete atzinusi, ka jaundzimušais bērniņš ir svētība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas