Atpakaļ uz nra.lv

Uzmanību! Latvijā brīnumzāles reklamē medicīnas doktors, kurš nemaz neeksistē

tautaruna.lv 13.februāris 2019, 14:33
 
F64
Internetā aktīvi tiek reklamēts krēms, ziede, kas sekmīgi likvidējot locītavu, muguras un citas sāpes “Hondorcream”. Taču, kā izrādās, tā ir krāpniecība, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Produkta aprakstā norādīts, ka “Hondrocream” iesaka medicīnas zinātņu doktors, profesors, mūsdienīgās kineziterapijas pamatlicējs Normunds Liniņš. Viņš intervijā stāsta, ka krēms “Hondrocream’’ gan novērš sāpes (ārstēšanas pašā sākumā), gan pilnībā likvidē slimību.

Kad vaicā, vai ir licence, pārdevējs apgalvo, ka ir visas nepieciešamās licences, uzņēmums esot Vācijā, bet ražotne Rīgā, Ģertrūdes ielā. Kad žurnālisti ierodas norādītajā adresē, ražotni tur neatrod. Pārdevējs apgalvo, tā esot slepena ražotne, un svešinieki iekšā netiekot. Pārbaudot datus par profesoru, kas reklamē preparātu, izrādās, arī profesors, zinātņu doktors Normunds Liniņš neeksistē nedz Latvijas ārstu reģistrā, nedz vadošie nozares speciālisti par tādu ko zina.

Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve Santa Zarāne konstatē, ka Latvijas profesora fotogrāfija patiesībā ir ārzemju modelis, kurš ir ietērpies ārsta drānās.

Zāļu valsts aģentūrā un PVD preparāts nav reģistrēts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas