Atpakaļ uz nra.lv

"Aitu bara efekta pārņemtie" - sieviete pauž sašutumu par neapdomīgiem ļaudīm uz ielas

tautaruna.lv 16.janvāris 2019, 15:30
 
Lauris Vīksne/F64 Photo Agency
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Daina paudusi sašutumu par to, ka gan skolēni, gan skolotāji Jūrmalas pusē ielu šķērso tam neatļautā vietā.
"Labrīt, Jūrmalas sākumskola "Atvase", Jūrmalas Valsts ģimnāzijas skolēni, skolotāji un pārējie aitu bara efekta pārņemtie! Es tiešām nesaprotu, ko Jūs nepaspēsiet, ja pāriesiet ielas braucamo daļu pie luksofora, iedomājieties - luksofors ir aprīkots ar pogu, kuru piespiežot, uzreiz Jums ir zaļā gaisma, šķērsot ielu DROŠI, neapdraudot sevi un autobraucējus, kuri, nu goda vārds, neplāno jūs nobraukt, bet tā var sanākt, jo Jūs skrienat pāri tu,r kur tas NAV ATĻAUTS! Šodien pat vienai automašīnai nācās raut stūri pa kreisi, lai kādu no jums vai Jūsu bērniem nenotriektu," norāda Daina.

Viņa atzīmē, ka ielas šķērsošana atļautā vietā neaizņem vairāk par minūti, nekas netiks nokavēts. Daina skaidro, ka negadījuma rezultātā jebkuras ekstremitātes lūzuma ārstēšana aizņems vismaz mēnesi, smadzeņu satricinājums ir jāizguļ mājās vismaz divas nedēļas, bet nāvējošas traumas gadījumā skola vairs netiks apmeklēta, tuviniekiem būs radīta psiholoģiskā trauma.

"Es tiešām ceru ka Valsts policija vai vismaz Jūrmalas pilsētas dome BEIDZOT pamanīs šo problēmu un arī kaut kā risinās. Es tiešām nevienam nenovēlētu, lai atkārtojas Dzintaru gadījums," raksta Daina.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatzīmē, ka pērnā gada 29. decembrī Jūrmalā, netālu no Dzintaru koncertzāles, notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā tika notriekti četri vienas ģimenes locekļi.

Vīrieša Andreja tēvs gāja bojā notikuma vietā, mediķiem nespējot viņu reanimēt. Taču vēlāk nomira arī viņa vectēvs.

Jau vēstīts, ka pēc traģiskajiem notikumiem Jūrmalā, Dzintaru pārvada posmā samazināts atļautais braukšanas ātrums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas