Atpakaļ uz nra.lv

''Rimi kasē būtu pastrādājuši, vai par māsiņu uzņemšanā!'' Eksperts par ''pārdegušajiem'' ierēdņiem

tautaruna.lv 4.janvāris 2019, 14:31
 
Ilustratīvs attēls
Sabiedrībā turpina valdīt sašutumus par vairākus tūkstošus eiro izmaksājušajiem Valsts kancelejas treniņiem ''sevis atrašanā''.

Par šo faktu pārskaities arī polittehnologs Jurģis Liepnieks, kuru īpaši aizkaitinājis Providus direktores Ivetas Kažokas tvīts par šo tēmu.

''Ja tie apzinātības treniņi kaut dažus augstākos ierēdņus būs izšūpojuši no iesūnošanas savā domāšanā un skābuma - savās attieksmēs, tad tas var izrādīties vērtīgs ieguldījums valsts pārvaldes nākotnē,'' raksta Kažoka.

''Tu, droši vien, arī esi saticis cilvēkus, kuri kaut kādā vecumā ir vīlušies pasaulē, "izdeguši", kļuvuši toksiski gan sev, gan apkārtējiem. Te nav daudz labu risinājumu. Šādi treniņi ir labi ar to, ka iedod iespēju ieraudzīt, ka "this shit is mine" un ka turpat ir arī risinājums,'' Twitter savas domas par to atklāj pētniece.

''Ir tādi politikas “eksperti”, kas domā, ka treniņi, kuri māca "savienoties ar visumu” un "iegremdēties apziņas dziļākajos apziņas stāvokļos" ir vajadzīgi ierēdņiem,'' par Kažokas rakstīto sašutis Liepnieks.

Liepnieks tā vietā iesaka ko citu: ''Ja mērķis ir "iegremdēties dziļākajos apziņas stāvokļos un savienoties ar visumu” varēja uzreiz sākt dot tiem ierēdņiem LSD. Gan lētāk, gan rezultāts ar garantiju.''

''Derdzas tās runas, cik ierēdņiem grūti kā viņi izdeg,'' atzīst polittehnologs. ''Rimi kasē būtu pastrādājuši, vai par māsiņu uzņemšanā "normalajā, pagarinātajā" darba laikā par kuru nemaksā.''

''Sēž šarlatāniskos kursos, savienojas ar visumu un nekas pat aplami neliekas,'' tvīto Liepnieks.

Kā jau zināms, Valsts kanceleja par vairākiem tūkstošiem eiro ir organizējusi apzinātības treniņus ierēdniecības augstākā līmeņa vadītājiem, lai tie apgūtu "sevis atrašanu", "pamošanos" un "ķermeņa skenēšanas meditāciju".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas