Atpakaļ uz nra.lv

Latvijas šefpavārs rada jaunus burgerus "McDonald’s"

tautaruna.lv 21.novembris 2018, 19:51
 
F64
Ātrās ēdināšanas restorāns “McDonald’s” ir radījis īpašus gardēžu burgerus kopā ar Latvijā populāro pavāru Lauri Aleksejevu.

Lauris Aleksejevs ir viens no Latvijā zināmākajiem un atzītākajiem šefpavāriem, kuru raksturo augstas kvalitātes prasības pret ēdienu, rūpība pret katru detaļu virtuvē un radoša personība. Apvienojot augstos kvalitātes standartus un izdomu, tapušas divas oriģinālas burgeru receptes “McDonald’s” restorāniem Latvijā.

Lauris Aleksejevs ir radījis divas oriģinālas receptes - liellopa gaļas burgeram un vistas gaļas burgeram.

Abas receptes veidotas, izmantojot “McDonald’s” sastāvdaļas. Recepšu pamatā ir liellopa un vistas gaļa, svaigi dārzeņi un garšaugi un dažādas mērces. Darbs pie recepšu izveides noritēja vairākus mēnešus, degustējot un kombinējot sastāvdaļas un veicot vairākus garšu testus.

“Burgers ir viens no pasaulē leģendārākajiem ēdieniem, un arī Latvijā tas pēdējos gados ir ieguvis lielu popularitāti. Strādājot pie receptēm, mans mērķis bija kombinēt tās garšu nianses, kuras patīk cilvēkiem Latvijā, ar pasaules tendencēm, un savienot manu personīgo stilu ar “McDonald’s”,” par recepšu izveidi stāsta šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas