Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Autobusu pieturās Valmierā izvietotas "drastiskas" reklāmas

tautaruna.lv 19.oktobris 2018, 12:10
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Kāda sieviete vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), parādot foto ar, viņasprāt, drastiskām reklāmām, kas izvietotas Valmierā.
It kā jau doma laba, bet ir aizmirsts, ka pa pilsētu pārvietojas un autobusus izmanto arī mazi bērni, kuriem šādus skatus varbūt nevajadzētu redzēt.

Viņa publicējusi reklāmas, kurās mudināts pusaudžus uzmanīties ar internetā izplatīto informāciju. Sievietes uzmanību pievērsušas fotogrāfijas, kurās redzamas puskailas sievietes.

Sieviete raksta, ka šādas reklāmas nevajadzētu redzēt maziem bērniem.

"Valmieras pilsētas autobusu pieturās izliktas reklāmas, kuras aicina pusaudžus būt uzmanīgākiem ar savu rīcību internetā. It kā jau doma laba, bet ir aizmirsts, ka pa pilsētu pārvietojas un autobusus izmanto arī mazi bērni, kuriem šādus skatus varbūt nevajadzētu redzēt," pārliecināta ir sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki atzīnigī vērtē šādas reklāmas.

"Perfektas reklāmas! Liek aizdomāties un vairāk sargāt sevi jauniešiem un arī tiem pašiem mazajiem bērniem, kuri noteikti visi šinī laikmetā ir redzējuši vairāk par šiem plikumiem.... veikalos uz žurnālu vākiem, tv un internetā," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas