Atpakaļ uz nra.lv

Cilvēki uz IKEA atklāšanu Rīgā esot ieradušies jau piecos no rīta

tautaruna.lv 30.augusts 2018, 14:05
 
f64
Ceturtdienas rītā Rīgā svinīgi tika atklāts IKEA veikals. Kā izrādās, daži apmeklētāji bija ieradušies uz atklāšanu jo īpaši laicīgi.
Kā jūs domājat, Rīgā ir daudz trako? Izrādās, pat ļoti daudz! Un es esmu viena no viņiem. Kā lai vēl nosauc cilvēkus, kas uz IKEA atklāšanu ieradās 8 no rīta! Es, piemēram, 5! Brokastu dēļ.

Lai gan tika ziņots, ka cilvēki sākuši pulcēties uz veikala atklāšanu apmēram 8 no rīta, kā izrādās, tie nebūt nebija pirmie.

"Kā jūs domājat, Rīgā ir daudz trako? Izrādās, pat ļoti daudz! Un es esmu viena no viņiem. Kā lai vēl nosauc cilvēkus, kas uz IKEA atklāšanu ieradās 8 no rīta! Es, piemēram, 5! Brokastu dēļ," teikts kādā Twitter ierakstā.

Tikmēr citi Twitter lietotāji ironizē par ažiotāžu, kas sacelta ap IKEA atklāšanu.

"Es ceru, ka šodien pie IKEA būs vismaz viens kautiņš, alkohola koma un publisks dzimumakts," raksta kāda Twitter lietotāja.

"Tad šodien visa Rīga ņem nost paklājus no sienām un brauc uz IKEA?" teikts vēl kādā komentārā.

"IKEA veikala atvēršanas pasākumā pie ieejas svinīgi tika pārgrieztas nevis ierastās atklāšanas lentes, bet gan JYSK un Mēbeļu nama vadītāju vēnas."

Jāpiebilst, ka šorīt apmēram 300 cilvēki bija pulcējušies pie Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA jaunā veikala Rīgā.

Rīgas IKEA veikala platība ir 34 500 kvadrātmetri, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. IKEA veikalā darbosies arī IKEA restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals.

Kopējie līdzšinējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas