Atpakaļ uz nra.lv

Iedzīvotājs velta cieņas pilnus vārdus ugunsdzēsējiem, kuri "glābj mūsu zemi"

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 3.augusts 2018, 14:02
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Pašreiz daudzviet Latvijā notiek meža un purvu ugunsgrēki. Glābēji joprojām cenšas nepieļaut atklātas liesmas rašanos Valdgales pagasta purvā, bet tikmēr jauni mežu un purva ugunsgrēki izcēlās Mazsalacas un Salas novadā.

Edgars sociālajā tīklā Facebook publicējis pateicības vārdus ugunsdzēsējiem, kuri par spīti karstumam turpina savu darbu.

Puisis, kurš dzēš liesmas neskatoties, cik temperatūra ir ārā

"Mēs cilvēki sūdzamies, ka ārā ir karsts, ka darba telpās nav iespējams pastrādāt, tad nu lūk lika aizdomāties, pērkot saldējumu Jelgavā, ienāk jauns, spēcīgs puisis, kurš tiešām ir pārkarsis, rokas un forma kvēpos. Puisis, kurš dzēš liesmas neskatoties, cik temperatūra ir ārā. Vēlējos padalīties ar redzēto un personīgi pateikt tiem VĪRIEM lielu PALDIES par viņu veikto darbu, jo viņi ir tie, kas aiz neapdomīgiem cilvēkiem glābj mūsu skaisto zemi, valsti, pasauli," raksta Edgars.

Kā iepriekš vēstīts, ceturtdienas vēlā vakarā izdevies ierobežot ugunsgrēku Salas novada Gargrodes purvā. Savukārt aizvien nav izdevies ierobežot ugunsgrēku Mazsalacas novada Ramatas pagasta Saklaura (Oļļas) purvā, tomēr VMD pārstāvis apgalvoja, ka "ir ļoti tuvu tam".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas