Atpakaļ uz nra.lv

Neticēsi, bet viņai ir 61 gads! Kā šī sieviete iemanījusies tik labi saglabāties?

tautaruna.lv, Elvijs Lazdiņš 4.jūnijs 2018, 14:32
 
auxx.me
Aizvien biežāk uzzinam, ka kļūšana vecākam automātiski nenozīmē arī atvadīšanos no laba un jauneklīga izskata, norāda Huffington Post. Vien paskatieties uz 61 gadu veco Džasmīnu Rossi!
''Viņa simbolizē cilvēku, kurš labi dzīvo, labi ceļo, ir inteliģents un pašpārliecināts, to arī izstarojot.''

Rossi, kura ikdienā darbojas kā uzņēmēja Kalifornijas štata Malibu, guvusi plašu globālā tīmekļa uzmanību ar savu fotosesiju apakšveļas zīmolam ''Land of Women'', jo priekš sava sirmā vecuma izskatās neiedomājami labi.

Minētā zīmola dibinātāja Brūka Teilore Korsija raksturojusi iespaidīgo sievieti: ''Tā ir sieviete, kura izstaro veselību un vitalitāti. Viņa ir pārliecināta, viņa ir radoša. Viņa simbolizē cilvēku, kurš labi dzīvo, labi ceļo, ir inteliģents un pašpārliecināts, to arī izstarojot.''

Pati 61 gadu vecā sieviete norāda, ka viņas noslēpums ir tīri vienkāršs - uzturā tiek lietoti tikai augstas kvalitātes, organiskie produkti, kuri audzēšanas procesā nekad nav tikuši nopūsti ar pesticīdiem. ''Es to darīju jau krietni pirms tas kļuva par modes kliedzienu,'' norāda sieviete.

Šajā veselīgajā ēdienkartē ietilpst avokado, gaļa un zivis. Bet olīvu eļļu viņai izmanto, lai iziestu matus un ādu, kā arī pat kā skrubi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:52

Jaunākās diskusijas