Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Starp pasaules skaistākajām sievietēm ierindota arī daugavpiliete

© Publicitātes foto

Pasaules skaistāko sieviešu TOP 40 iekļuvusi daugavpiliete Darja Orlovska, kas skaistumkonkursā "Miss & Mrs. Elite Beauty Queen 2019" startēs ar titulu "Mrs. Elite Beauty Queen of the World 2019".

Darjai priekšā grūta cīņa, jo prestižajā pasaules līmeņa skaistumkonkursā “Miss & Mrs. Elite Beauty Queen” būs rekordliels konkurentu skaits - šogad konkursā piedalīsies 40 skaistules.

“Vairākās valstīs vēl tikai priekšā nacionālie fināli, kuros tiks noteikta tā sieviete, kas saņems ceļa zīmi uz lielo finālu Latvijā,” stāsta konkursa rīkotāji.

Daugavpiliete Darja Orlovska ikdienā laiku velta savai ģimenei. “Iespēju robežās nodarbojos ar dažādām fiziskajām aktivitātēm, daudz lasu. Mani aizrauj viss, kas saistīts ar psiholoģiju un filozofiju,” stāsta Darja.

Skaistule no Latvijas konkursam pieteikusies aiz ziņkārības. “Ieraudzīju reklāmu un sapratu, ka konkursā piedalās ļoti spēcīgas dalībnieces... Tas man bija noteicošais faktors! Man tas ir patīkams izaicinājums, jaunas emocijas, pieredze un jauni kontakti”.

“Labāk pamēģināt, nekā nožēlot, ka nepamēģināji! Neveiksmēm nevajadzētu radīt diskomfortu, bet stimulēt darboties,” uzskata Darja.

Visumam tumšmate ir pateicīga par visu. “Es saku paldies Visumam par par katru dienu, katru situāciju - tas viss mani veido par tādu cilvēku, kāda esmu šeit un tagad!" norāda daugavpiliete.

Darja piebilst, kas viņas misija esot darīt šo pasauli labāku, cik vien tas ir viņas spēkos.

Skaistumkonkurss “Miss & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” Latvijā norisināsies no 28. jūlija līdz 2. augustam.