Atpakaļ uz nra.lv

Aicina uz senioru Ziemassvētku labdarības tirdziņu Rīgas dzelzceļa stacijā

Baiba Puriņa 10.decembris 2019, 11:13
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
No 19. līdz 22. decembrim Rīgas dzelzceļa stacijas pirmā stāva lielajā zālē būs iespējams apskatīt un iegādāties Latvijas senioru rokdarbus.

Latvijas senioru rokdarbu 2019. gada Ziemassvētku labdarības tirdziņā/ izstādē no 19. līdz 22. decembrim Rīgas dzelzceļa stacijas pirmā stāva lielajā zālē būs iespējams apskatīt un iegādāties dažādus pensionāru pašu darinātos veikumus.

Tirdziņš būs pieejams apmeklētājiem no puksten 9.00 līdz 18.00 un par Ziemassvētku noskaņojumu rūpēsies senioru pašdarbības kolektīvi.

Kā vēsta Latvijas pensionāru federācija, senioru dalīborganizācijas var pieteikt savus dalībniekus uz senioru rokdarbu tirdziņu/izstādi. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, no katras biedrības plānoti 4 dalībnieki un divi rezervē, ja gadījumā radīsies iespēja palielināt pieteicēju skaitu.

Tāpat federācija lūdz biedrību vadītājiemi iesniegt rakstisku pieteikumu, norādot - katram rokdarbniekam vēlamo tirdziņa dienu (katram tikai vienu dienu); dalībnieka vārdu un uzvārdu; tālruņa numuru saziņai.

Ekrānuzņēmums/Latvijas Penisonāru federācija

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas