Atpakaļ uz nra.lv

Labdarības akcija "Laimes eņģeļi" aicina iepriecināt svētkos pansionāta iemītniekus

Baiba Puriņa 5.decembris 2019, 10:45
 
Publicitātes foto/ Laimes eņģeļi
Jau vairākus gadus akcijas "Laimes eņģeļi" ietvaros tiek apdavināti dažādu Latvijas pansionātu iemītnieki. Šogad akcijas organizatori aicina iedzīvotājus sarūpēt dāvanas Vecumnieku novada pansionāta “Atvasara” iemītniekiem.

Labdarības akcija organizatore Linda Mocebekere aicina ikvienu pieteikties sarūpēt dāvanu kādam no 58 pansionāta iemītniekiem.

"Tuvojas Ziemassvētki- lielais brīnumu laiks. Tas ir laiks, kad gan maziņš cilvēciņš un lielais tic brīnumam. Laiks, kad gribas kādu iepriecināt un sasildīt ar savu dvēseles siltumu. Šogad labdarības akcija “Laimes eņģeli” vēlas sarūpēt mazu brīnumu Vecumnieku novada pansionātā “Atvasara.” Tur mīt 58 dvēselītes, kuras gaida brīnumu, un katrs no Jums tiek aicināts sasildīt tās ar savu siltumu. Katrs no Jums var kļūt par brīnuma darītāju un sasildīt ar savu dvēseles siltumu, kādu no šīm sirsniņām, " norāda Mocebekere.

Lindas Mocebekeres Facebook kontā iespējams iepazīties ar visiem pansionāta iemītniekiem un viņiem nepieciešamajām mantām. Saraksts tiek atjaunots katru dienu un interesentiem lūgums pieteikties pie Lindas Mocebekeres sociālajā vietnē Facebook vai rakstot uz e-pastu linda.mocebekere@inbox.lv.

Savu dāvanu variet atstāt līdz 22. decembrim:

1.Kafejnīcā “BUBERTS”, kas atrodas Rīga, Dzirnavu ielā 15, norādot, ka tas ir priekš labdarības akcijas “Laimes eņģeli”.
Kafejnīcas darba laiks:
Pirmdiena- Piektdiena: 08:00-22:30;
Sestdiena -Svētdienā no 09:30- 22.00.
Turklāt, Vecumnieku vidusskolas pirmskolas grupiņas “Bitītes”, “Taurenīši”, “Mārītes” sarūpēja katram, kurš šogad kļūs par “Laimes enģeļi” eņģelīšus, kuri ir gatavi doties sasildīt Jūsu sirsniņas♥ …Un šī engeļīši gaida Jūs kafejnīcā “BUBERTS”.

2.Vecumnieku vidusskolas sākumskolā pēc adreses Kalna iela 13 A, Vecumnieki, Vecumnieku novads.
Darba laiks Pirmdiena - Piektdiena- no plkst.07.00 līdz 18.30. Iepriekš sazinoties ar Ilviju Špundzāne pa telefona numuru +371 28244004.

3.Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā 53-3, zooveikalā “Bella Zoo”. Darba laiks no pirmdienas līdz piektdienai no 09:00 līdz 18:00.

4.Kā arī dāvaniņu variet nosūtīt caur pakomātu OMNIVA ( T/C Damme pakomāts, noradot mobilā telefona numuru +371 22098722).

Organizatori lūdz savu dāvanu iepakot dāvanu maisiņā vai iesaiņojumā un uz dāvanas norādīt dāvanas saņēmēju, kā arī akcentē, ka pansionātā dzīvojošie sirmgalvji būs priecīgi par personīgi viņiem adresētām vēstulēm.

Tāpat tiek meklēts Ziemassvētku vecītis, Sniegbaltīte, animatori, un tml., kuri vēlētos iepriecināt sirmgalvjus svinīgā pasākumā, kā arī palīdzet ar svētku galdam uzkodām.

Apdāvināšanas pasākums notiksVecumnieku novada pansionāta "Atvasara" telpās 27. decembrī pulksten 15.00.

Līdz šīm brīdim labdarības akcija “Laimes enģeļi” iepriecināja SAC “Liepa”, Stradiņu Onkoloģijas nodaļu, Ādažu pansionātu, Baldones pansionātu, Juglas neredzīgo pansionātu, Psihoneiroloģiko pansionātu “Atsaucība”, Varakļānu pansionātu, Elejes pansionātu un citus.

Ja arī nra.lv lasītaji vēlas kļūt par "Laimes enģeļiem" un uzdāvināt nedaudz savas mīlestības opīšiem un omītēm, tad lūgums sazināties ar Lindu Mocebekeri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas