Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO! MEKLĒ pārgalvi, kurš ar elektrodēli lielā ātrumā stūmis bērnu ratiņus

Lelde Veinberga 21.novembris 2019, 20:43
 
Ekrānuzņēmums
Rīgas pašvaldības policija meklē aculiecinieku video redzamo vīrieti, kurš pirms Valsts svētkiem pa Barona ielu visai nedrošā veidā "stūma" divus bērnu ratiņus.
"Lūdzam atpazīt video redzamo vīrieti, kurš 17.novembrī ap 18.00 lielā ātrumā traucās ar elektrodēli pa Barona ielas braucamo daļu, apdraudot divus mazus bērnus.

Lūdzam personas atpazinējus atsaukties, zvanot Rīgas pašvaldības policijai pa tālruni - 67037811 vai 110. Garantējam anonimitāti," informē Rīgas pašvaldības policija.

Iepriekš sociālajos tīklos nonāca šis aculiecinieku nofilmētais skats, kā kāds vīrietis stumj bērnu ratiņus, pašam atrodoties uz elektromehāniskā vienriteņa skeita jeb "onewheel".
Video izpelnījās nosodījumu no komentētāju puses, kas steidz aizrādīt vīrietim par bērnu drošību, šādi pārvietojoties. "Viennozīmīgi no savas un drošības viedokļa puses varu apgalvot, ka tas nav droši, bet drīzāk neapdomīgi un bezatbildīgi pret bērniem...," raksta kāds komentētājs. Cits norāda, ka, lai gan ideja nav peļama, "pērienu vajag, ārprāts". "Ātrums noteikti lielāks nekā kājāmgājējam. Tātad diez vai bērnu rati tādam paredzēti. Ne ķiveres bērniem, ne apgaismojuma priekšā, ne bremzes ja kāds krancis izskrien priekšā...," atzīmēts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka pirms nedēļas Saldū ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā elektroskūtera vadītājs. Policisti konstatēja, ka negadījumā ir iesaistīta automašīna "Fiat", kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis, kā arī elektroskūteris, ko vadījis 1980.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā no gūtajām traumām mira elektroskūtera vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas