Atpakaļ uz nra.lv

Latvijas mūziķu iemīļotās baznīcas vadītājs pauž lūgumu pēc palīdzības

Baiba Puriņa 13.novembris 2019, 12:13
 
Vladislavs Proškins/F64
Šovasar noritēja labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!", kurā piedalījās daudzi populāri pašmāju mūziķi. Šobrīd Bruknas muižas kopiena soctīklos vērsusies pie sabiedrības ar lūgumu pēc palīdzības.
"Plāni lieli, rokas reizēm aptrūkstas! Meklējam palīgus piektdien un sestdien! Betonēšana, rakšana, laušana, tīrīšana Kurmenes baznīcā! Pēc kārtīga darba paveikšanas visi kopā dzersim tēju, ēdīsim, iesim pirtī un, ja nepieciešams, būs iespēja arī palikt pa nakti. Mēs būvējam kopā un varam arī tikai kopā! Mūsu palīg, lūdzu, atsaucies!" teikts Bruknas kopienas publicētajā ierakstā sociālajā vietnē Facebook.

Šā gada jūnijā notika labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!" kurā piedalījās daudzi pazīstami Latvijas mūziķi, kā Renārs Kaupers, Jānis Šipkēvics, Gatis Irbe (Gacho) un Daumants Kalniņš, Kristīne Zadovska, Aija Andrejeva, Igo, Aivars Hermanis, Ieva Akuratere, grupa "Putnu Balle" un citi.

Renārs Kaupers toreiz LTV ziņu raidījumam "Panorāma" pauda: "Katra vieta jau tomēr ir cilvēki, vai ne? Un tur tas viss stāsts, par kopienu, par cilvēkiem, kam nav paveicies. Viņi ir sanākuši kopā un rada to vidi... Es gribu tur būt, es gribu tur atbalstīt!"

Šī gada koncerta "Uzcel savu baznīcu!" ziedojumi tika veltīti Bruknas baznīcas sakrālā laukuma labiekārtošanai, gaismas objektiem, prožektoriem, kā arī stāvlaukumam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas