Atpakaļ uz nra.lv

Gaidībās esošai māmiņai, kura sirgst ar smagu slimību, nepieciešama līdzcilvēku palīdzība

tautaruna.lv 21.janvāris 2019, 10:15
 
Pixabay
Madonā dzīvojošā 27 gadus vecā Liena ir 2 gadus vecas meitiņas mamma un februāra beigās pasaulē laidīs vēl vienu mazulīti. Pērnā gada nogalē sievietei palika slikti, parādījās labās puses vājums un valodas traucējumi. Pēc nogādāšanas slimnīcā Lienai tika konstatēts maģistrāls parciāls cerebrāls infarkts, kā arī tika veikta operācija un uzsākta ārstēšana, vēsta portāls ziedot.lv.

Šīs slimības rezultātā Lienai jāmācās no jauna runāt, lasīt un rakstīt, nepieciešams logopēds, fizioterapija un ergoterapija. Tāpēc sievietei tiek rekomendēta intensīva rehabilitācija.

Liena jau šobrīd saņem 10 dienu valsts līdzfinansētu rehabilitāciju, taču viņai vajadzētu turpināt vēl 14 dienu kursu, lai izvairītos no grūtniecības sarežģījumiem un uzlabotu savu veselības stāvokli.

Tostarp pēc mazuļa piedzimšanas Lienai jāplāno rehabilitācija vēl vismaz divas reizes tuvākā gada laikā.

Jāatzīmē, ka viens rehabilitācijas kurss rehabilitācijas centrā "Jaunķemeri" izmaksā 588 eiro, trīs kursiem kopā nepieciešami 1764 eiro. Ar vīra algu var tikai uzturēt ģimeni, bet apmaksāt rehabilitāciju nebūs iespējams. Tādēļ šobrīd jaunā ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Ziedot Lienai var šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas