Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete vēršas pie Latvijas sabiedrības, lai izglābtu savu smagi slimo tēvu

tautaruna.lv 10.novembris 2018, 10:12
 
facebook.com
Portālā ziedot.lv ir publicēts atkārtots lūgums palīdzēt kādam ar vēzi slimam vīrietim Vitālijam Saharovam.
Vitālija vecākā meita Alesija, nespēdama samierināties ar notiekošo, uzņēmās darīt visu iespējamo, lai glābu savu tēti.

Trīs bērnu tēvs Vitālijs lūdz atkārtotu palīdzību sabiedrībai, lai turpinātu ārstniecību!

Vitālijam šis gads bija atnesis traģisku ziņu par ļaundabīgu aknu audzēju. Audzējs bija ļoti liels, to operēt nevarēja, tādēļ Latvijas ārsti Vitālijam nozīmēja paliatīvu terapiju, kas uztur viņa stāvokli, bet neārstē pašu slimību. Vitālija vecākā meita Alesija, nespēdama samierināties ar notiekošo, uzņēmās darīt visu iespējamo, lai glābu savu tēti. Ar līdzcilvēku palīdzību viņa noorganizēja, ka Vitālijs šajā pavasarī varēja doties uz klīniku Izraēlā. Tas bija riskanti, jo Vitālija stāvoklis bija ļoti smags un prognozes ļoti sliktas. Assuta klīnikā tika veikti papildus izmeklējumi, precizēta diagnoze un nozīmētas zāles Nexavar, lai audzēju samazinātu un to būtu iespējams operēt. Šīs zāles par piemērotām atzina arī Latvijas ārstu konsīlijs, kā rezultātā Vitālijs tās varēja saņemt Latvijā ar daļēju valsts līdzfinansējumu un līdzcilvēku atbalstu.

Pēc pusgadu ilgā ārstniecības kursa panākts ievērojams uzlabojums - audzēja apmērs ir ievērojami samazinājies un Vitālija pašsajūta ir uzlabojusies un audzēja apmēri ievērojami samazinājušies.

Taču ģimene atkal lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai veiktu operāciju audzēja likvidēšanai! Izraēlas klīnikas ārsti Vitālijam ir nozīmējuši stereotaktiskās radioķirurģijas operāciju, kas jāveic pēc iespējas ātrāk.

Operācija un 5 nedēļu uzturēšanās klīnikā izmaksā 54818 eiro, papildus 1709.08 eiro nepieciešami 2 devu Nexavar iegādei, kā arī 673.93 eiro ceļa izdevumiem. 2440.99 eiro ir atlikumā no iepriekš saziedotajiem un neizlietotajiem līdzekļiem, tādēļ kopā nepieciešamā summa ir 54760.02 eiro.

Šādi līdzekļi Vitālija ģimenei nav, tādēļ viņi lūdz līdzcilvēku palīdzību!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas