Atpakaļ uz nra.lv

Garozā vīrietis devies pēc pensijas un pēkšņi pazudis

tautaruna.lv 18.oktobris 2018, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video
Ozolnieku novada Garozā pazudis kāds vīrietis vārdā Arvīds Gailis, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Sieviete, kura strādā skolā, redzējusi, ka viņš stumjas ar riteni pa taisnāko ceļu uz mājām, bet beigās pagriezies un gājis uz tilta pusi.

77 gadus vecais vīrietis izgājis no savām mājām pagājušajā piektdienā, devies uz Jelgavu, vēlāk atgriezies Garozā, bet līdz mājām nav nonācis.

“12. oktobrī izgāja no mājas. Civilsievai pateica, ka brauks uz pilsētu pēc pensijas. Aizbrauca, ir liecinieki, ka viņš ir bijis pastā un izņēmis naudiņu. Stāstīja, ka veikalā esot nopircis konfektes, gaļu un braukšot mājās. Izkāpis no autobusa, bijis arī vietējā veikalā. Devās ceļā uz mājā, iegāja skolā, parunāja ar skolas darbiniekiem, pasēdēja, paņēma riteni un devās mājās. Sieviete, kura strādā skolā, redzējusi, ka viņš stumjas ar riteni pa taisnāko ceļu uz mājām, bet beigās pagriezies un gājis uz tilta pusi,” stāsta pazudušā Arvīda meita Baiba.

Ja kāds 12. oktobrī vai arī dienās pēc šā datuma ir redzējis bezvēsts pazudušo Arvīdu Gaili, tiek aicināts ziņot par to tuviniekiem personīgi pa tālruni +371 25930796 vai Valsts policijai pa tālruni 110.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas