Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Autovadītājus pamatīgi sadusmo braukšanas apstākļi Augšlīgatnē

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 20:41
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Vairāku autovadītāju pacietības mērs ir pilns, viņi norāda uz sliktā stāvoklī esošo pagaidu tiltu Augšlīgatnē. Šajā vietā tiek remontēta caurteka, darbu laikā būvdarbu veicējs uzstādījis pagaidu tiltu, kā kvalitāte neapmierina autovadītājus, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Kā norāda autovadītāji, ar grūtībām saskaras arī tie šoferi, kuri brauc ar zemākām automašīnām. Aivars raidījuma redakcijai nosūtītā vēstulē raksta šādi: ”Pagaidu tiltam uzbrauktuve un nobrauktuve ir tik drausmīga, ka ar mazliet zemāku auto nav iespējams izbraukt, bet tas nebūtu galvenais, jo tas viss ļoti palēnina kustību, un veidojas “korķis” ne no kā. Vai tiešām kādreiz nevar uztaisīt, kā nākas?”

Remontējot caurteku, satiksme tiek organizēta pa vienu joslu, kas noved pie pamatīgiem sastrēgumiem. Aculiecinieka uzņemtajos kadros redzams, ka no Rīgas braucošie vadītāji stāv teju 800 metrus garā sastrēgumā.

“Bez Tabu” novērojums liecina, ka daļa kravas automašīnu vadītāju tieši pirms uzbrauktuves uz pagaidu tilta gandrīz apstājas.

"Tur ir tramplīns. Diezgan spēcīgs. Ar kravas mašīnu tur lēni jābrauc pāri. Darba dienās nav tik gari sastrēgumi. Sāpīgāk ir piektdienu vakaros, tad sastrēgums ir no ciemata sākuma," pauž kravas auto vadītājs Mārtiņš.

Būvnieki ir informēti par aizķeršanos pie uzbrauktuves uz pagaidu tilta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas