Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: no Valmieras centra ezeriņa izvelk auto

Lelde Veinberga 13.oktobris 2020, 18:01
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Aculiecinieki ziņo, ka otrdienas rītā glābēji no ūdenstilpnes Valmieras centrā izvilkuši automašīnu.

"Šorīt, 13. oktobrī, Valmierā ap plkst. 6.00 manīts, kā glābēji izvelk no Dzirnavu ezeriņa avarējušu automašīnu. Cietušo neesot," ziņo aculiecinieki.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Vakar Latvijā reģistrēti 140 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 14 cilvēki, informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notika agrā pirmdienas rītā Jelgavas novadā. Tur ap plkst.6 notika automašīnas "Volkswagen Touran" un kravas auto "Volvo FH" frontāla sadursme, kuras rezultātā notikuma vietā bojā gāja 1999.gadā dzimis vīrietis. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Pirmdien pieci cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Zemgalē un Vidzemē, divi - Kurzemē, bet viens - Latgalē. Pieci no cietušajiem bija velosipēdisti, bet divi - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus autovadītājus: piecus - Rīgas reģionā, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 183 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 57 autovadītāji, Latgalē - 39, Zemgalē - 35, Vidzemē - 27, bet Kurzemē - 25 autovadītāji. Rīgā viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 377 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas