Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Rīgā zēns pakļūst zem trolejbusa

Viktorija Gabrjuna 18.februāris 2020, 13:08
 
F64
Kādam izklaidīgam trīspadsmitgadniekam piektdiena gandrīz vai beidzās bēdīgi – puika, galvaspilsētā steidzot pāri ielai, pakļuva zem trolejbusa, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Agrā piektdienas pēcpusdienā viena no galvaspilsētas policijas ekipāžām atradusies netālu no Avotu un Stabu ielas krustojuma. Kārtības sargi rosījušies turpat pie patruļauto, kad turpat, dažu desmitu metru attālumā, noticis ceļu satiksmes negadījums.

Tā kā tajā cietis kāds gājējs, kurš pakļuvis zem 22. maršruta trolejbusa, inspektori lēkuši auto un traukušies uz notikuma vietu.

“Nekavējoties piebraucām notikuma vietai, kur tika noskaidrots, ka tiešām ir noticis ceļu satiksmes negadījums, jaunietis ir notriekts. Šo jaunieti mēs iesēdinājām operatīvajā transportlīdzeklī, jo viņš sūdzējās par reiboņiem. Sarunā ar policijas darbiniekiem šis jaunietis norādīja, ka, iespējams, šķērsojis krustojumu skrienot, kad luksoforā degusi sarkanā gaisma. Kas vēlāk arī apstiprinājies, apskatot video ierakstu,” stāsta RPP Latgales pārvaldes kārtībniece Agnese Ziemele.

Īsi pēc tam notikuma vietā ieradās arī neatliekamā palīdzība. Lai zēnu pārbaudītu, mediķi viņu nogādāja slimnīcā. “Tie bija lielākoties sasitumi, arī galvas trauma, bet, par laimi, šajā situācijā viss beidzās laimīgi, bērns tika nogādāts slimnīcā, kur turpina veiksmīgi atveseļoties,” norāda NMPD pārstāve Arita Freimane.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas