Atpakaļ uz nra.lv

Atklāta patiesība par it kā piekauto 10 gadus veco zēnu Liepājā

tautaruna.lv 13.janvāris 2020, 11:42
 
pixabay.com
Decembra sākumā portāls "liepājniekiem.lv" vēstīja, ka pie Liepājas Olimpiskā centra pusaudži piekāvuši 10 gadus vecu zēnu. Vairāk nekā mēnesi pēc notikušā noskaidrota patiesība par lietas apstākļiem.
Zēna māte decembrī laikrakstam "Kurzemes vārds" stāstīja, ka viņas dēls Liepājas Olimpiskajā centrā trenējoties brīvajā cīņā un pēc nodarbības ap pulksten 18 viņu pa ceļam uz mājām apstādinājuši divi pusaudži, apmēram 13-16 gadu veci, un prasījuši naudu, bet pēcāk arī piekāvuši.

Viņa toreiz atzina, ka fiziski dēls neesot nopietni cietis, taču emocionāli gan - viņš raudājis un vairs nav vēlējies iet uz treniņiem. Zēna māte notikušo aprakstīja arī sociālajos tīklos, un tas pilsētā raisīja plašu rezonansi. “Šoreiz upuris bija mans puika, bet, nākamajā reizē tas var būt kāds cits, un arī sekas var būt bēdīgākas. Pēc mana ieraksta soctīklos atsaucās bērnu vecāki, kuri saskārušies ar līdzīgiem gadījumiem, kā arī tādi, kuri vēlējās palīdzēt bandītus atrast,” norādīja it kā cietušā puisēna māte.

Taču zēna mātes iesniegumu par notikušo policija tā arī nesaņēma, un tam ir loģisks izskaidrojums - puika bija samelojis. To apstiprināja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova: “Mēs jau bijām sākuši skaidrot notikušā apstākļus, taču puika pats atzinās, ka neviens viņu nav piekāvis. Zināmu iemeslu dēļ viņš bija samelojis."

Avots: portāls liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas