Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Rīgā atrod starptautiskā meklēšanā izsludinātu ekskluzīvu "Porsche"

tautaruna.lv 12.janvāris 2020, 18:48
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Zagtāko automašīnu topa galvgalī joprojām ir “BMW”, “Volkswagen” un “Audi” markas spēkrati, taču profesionāli zagļi regulāri tīko pēc lielākas peļņas un aizdzīšanai noskata arī ekskluzīvus auto. Vienu šādu spēkratu, kas ar Norvēģijas numurzīmi pēkšņi uzradās Rīgas centrā, aizturēja vietējie policisti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ik dienas galvaspilsētas policisti saņem desmitiem dažādu sūdzību par nevietā novietotiem spēkratiem. Dažkārt šādos šķietami ikdienišķos izsaukumos gadās arī pa kādam pārsteigumam.

Nesen Rīgas pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz kādu pagalmu, kur elektroauto stāvvietā novietota automašīna “Porsche”, kas nav elektriskā automašīna.

Policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un pārbaudīja automašīnas datus.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis raidījumam “Degpunktā” atklāj, - izrādījies, ka salīdzinoši ekskluzīvais transportlīdzeklis ir reģistrēts Norvēģijā. Pārbaudot datus, atklājies, ka automašīna “Porsche” atrodas starptautiskā meklēšanā.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, kas sazināsies ar kolēģiem no Norvēģijas un parūpēsies, lai automašīna nonāk pie tās likumīgā īpašnieka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas