Atpakaļ uz nra.lv

"Ja brauc ar elektro skūteri - ievēro noteikumus!"; sieviete parāda, kā tiek notriekta viņas mamma

tautaruna.lv 19.augusts 2019, 0:05
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Katrina ar sociālo tīklu palīdzību aicina aizdomāties tos, kuri pārvietojas ar elektrisko skūteri, ka arī ar šo braucamo iespējams apdraudēt gājējus.

"Ja Tu brauc ar elektro skūteri, tad ievēro noteikumus! Ietve ir paredzēta gājējiem! Un Tu nedrīksti pārvietoties ātrāk nekā gājējs pa ietvi! NEDRĪKSTI!
Noteikumi nav sakārtoti, tāpēc gājējs ir nepasargāts no nenormālajiem skūteristiem, velo braucējiem, kuri ir tik “hipsterīgi” un “forši”, kuriem ir pilnīgi vienalga! Kuri ieliek austiņas, čilo ar acīm apkārt un neskatās! NESKATĀS!

Video ir redzama mana mamma, kuru uz ietves Rīgas centrā taranēja elektro skūtera braucēja!

Ja Tu brauc ar elektro skūteri, atceries, ka ir nerakstīti noteikumi, likumi un karma! Šo braucēju šobrīd var sodīt tikai karma! Jo nav noteikumu! Īstais video ir garāks, redzami gan mediķi, gan policija," norāda Katrina.

Piemēram, Francijā no septembra aizliegs ar elektriskajiem skūteriem braukāt pa trotuāriem. Trotuāra vietā viņiem būs jāizmanto iela vai velojosla.

Savukārt Latvijā saistībā ar elektrisko skūteru skaita pieaugumu satiksmē Ceļu satiksmes drošības direkcija CSDD sadarbībā ar Satiksmes ministriju gatavo normatīvo aktu projektu to lietošanai un regulējums varētu tikt ieviests līdz nākamai vasaras sezonai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:18

Jaunākās diskusijas