Atpakaļ uz nra.lv

Jaunietis ēstuves apmeklētājiem Rīgā stāsta, ka burgeros atrodami prusaki

tautaruna.lv 19.jūlijs 2019, 17:11
 
Rīgas pašvaldības policija
Trešdien, 17.jūlijā, neilgi pirms pulksten 16.00 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma izsaukumu uz Z.A.Meierovica bulvāri, kur kāds jaunietis traucēja ēstuves "McDonald's" darbu.

Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa vairākus ēstuves darbiniekus, taču sarunas laikā atklājās, ka viens no viņiem patiesībā ir iestādes apmeklētājs, kurš ģērbies "McDonald's" darbinieku uniformā. Iestādes darbinieki stāstīja, ka jaunietis traucējis ēstuves darbu, ejot pie klientiem un stāstot viņiem, ka burgeros esot prusaki. Ņemot vērā, ka jaunietis bija ģērbies tādā pašā uniformā, kāda bija citiem ēstuves darbiniekiem, viņš ar savu rīcību maldināja ēstuves apmeklētājus, kuriem apetīte bija pazudusi arī pēc tam, kad viltvārdis bija atzinies, ka tas esot bijis tikai joks.

Savukārt pats pārkāpējs stāstīja, ka uniformu esot iegādājies kādā ārvalstu interneta veikalā, jo zaudējis derībās. Ar zaudējumu derībās viņš skaidroja arī savu rīcību biedējam citus apmeklētājus. Savukārt turpmākās sarunas laikā noskaidrojās, ka 15 gadus vecais puisis ir "jūtūberis" un visticamāk ēstuves apmeklētāju izjokošana ir iemūžināta video.

Ņemot vērā, ka restorāna vadītāja vēlējās rakstīt pieteikumu, kārtības sargi no viņas pieņēma liecību, savukārt pret jaunieti uzsākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu.

Pēdējā laikā daudzi jaunieši savu ikdienu mēdz dokumentēt video un vēlāk publicēt savus piedzīvojumus sociālajos tīklos. Aicinām cienīt apkārtējos un smieklīga izjokošanas video vārdā nepārkāpt likumu vai nenodarīt kaitējumu citām personām.

Sods par sīko huligānismu var sasniegt pat 500 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas