Atpakaļ uz nra.lv

Siguldā meklē "slapjā projekta" autorus; paskat, ko tie izdarījuši

tautaruna.lv 15.jūlijs 2019, 21:17
 
facebook.com/ Siguldas novada pašvaldība
Mūsdienās ne reizi vien ar sociālo tīklu starpniecību atrasti vaininieki kādai pastrādātai neģēlībai. Šoreiz Siguldas novada pašvaldība meklē "autorus", kuri atļāvušies mainīt gulbju ģimenei paredzētās mājvietas atrašanās vietu.

"Naktī no sestdienas uz svētdienu Siguldas pils kvartāla teritorijā esošajā dīķī nezināmi ļaundari iegāzuši gulbju ģimenes māju. Atgādinām, ka, lai rūpētos par Siguldas novada iedzīvotāju drošību un sniegtu iespēju operatīvi reaģēt uz situācijām novada teritorijā darbojas teju 100 videokameras un izņēmums nav arī Siguldas pils kvartāls," teikts Siguldas novada pašvaldības publikācijā.

"Ņemot vērā, ka šāds risinājums neveicina gulbju populāciju, Siguldas novada pašvaldība kopā ar Pašvaldības policiju sirsnīgi aicina šī „slapjā projekta” autorus novietot gulbju māju tās oriģinālajā atrašanās vietā - uz pussaliņas," norādīts publikācijā.

Sigulda nav vienīgā vieta Latvijā, kur izveidota šāda gulbju "mājiņa". Par tādu novietošanu iepriekš domājusi arī Rīgas, Valkas un citas Latvijas pašvaldības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas